CreaLife

KLINIK THAIDAN ApS

FYNS CENTER FOR SMERTEBEHANDLING & FERTILITET MED LASER

ØSTERGADE 68 - 5000 ODENSE C. TELEFON 42726672

DYBDEMASSAGE - SMERTEBEHANDLING- LASER TERAPI - MAGNET TERAPI

Creating Life - healing & terapi

Thomas Meyer, den ene halvdel af Thaidan er ved at opbygge konceptet "Creating Life", som dels arbejder med holistisk intuitiv psykoterapi, dels med healing og healingmassage samt en behandling udviklet af Thomas igennem 25 år "chakra healingmassage" som tager udgangspunkt i den tantriske filosofi om helheden af krop, sind og sjæl. En behandling der skaber dyb kontakt til krop og energi. En særlig hjemmeside om dette er under opbygning. Desuden kan man få skræddersyet foredrag, workshops eller kurser indenfor f.eks. livscoaching, samarbejde, positiv tænkning med mere. Kontakt Thomas direkte for mere info på thomas@thaidan.dk

 

Thomas er ydermere ved at færdiggøre sin første bog, "forny dit kørekort til livet", som er en selvhjælpsbog der giver læseren konkrete værktøjer til at arbejde sig forbi blokeringer, indre modstand og gamle overbevisninger. Baseret på mange års arbejde med klienter, spækket med autentiske case-stories fra klinikken og med en indbygget arbejdsbog får du et helt nyt redskab til at få positiv tankegang, mindfulness og visualisering til at virke. Bogen kommer som den første i en række af bøger i serien "creating life". Bogen forventes udgivet ultimo 2018.

 

Du kan få healing massage hos Thomas - det varer cirka 2 timer- ligesom du kan få individuel eller par terapi der tager 100 % udgangspunkt i dine konkrete problemer. Der arbejdes ca to timer pr session og efterfølgende modtager du et skriftligt oplæg til at kunne arbejde ud fra til næste session. På den måde efterlades du ikke uden konkrete værktøjer til at komme videre.

 

 

Priser for dette arbejde er følgende :

 

medlemmer normalpris

 

Healingmassage cirka 2 timer 1000,00 1200,00

Chakra healingmassage cirka 2,5 timer 1200,00 1400,00

Terapi, individuel eller par terapi

varighed ca 2 timer incl. skriftligt oplæg 1250,00 1250,00

 

5 x terapi á 2 timer og skriftlige oplæg 5000,00 5000,00

 

Timepris for øvrigt arbejde 650,00 650,00

 

 

 

Kontakt Thaidan på 42 72 66 72 eller mail til kontakt@thaidan.dk

TIDSBESTILLING PÅ bestiltid@thaidan.dk

 

 

 

 

 

Healingmassage er en blid helkrops massage hvor der både arbejdes med de fysiske og de mentale indre spændinger.

 

Healing er ikke en "overjordisk" mystisk ting, men et spørgsmål om at forbinde sig med modtagerens energi og have fokus på at hjælpe denne til klarhed og forståelse. Dette sker også via samtale under forløbet.

 

At forbinde sig med en andens energi gør vi alle til hverdag som noget naturligt. Vi fornemmer hinanden, føler hvad vores børn mener/ har behov for. Det er et spørgsmål om at "træde ud af hovedet" og istedet mærke/føle og lade sin intuition råde.

 

COPYRIGHT - Thaidan 2015-2018

DYBDEMASSAGE

 

LASER TERAPI

 

SMERTEBEHANDLING

 

MAGNET TERAPI

 

LUKSUS MASSAGE

 

HEALING MASSAGE

 

PERSONLIG TERAPI

 

PAR TERAPI

 

KONTAKT@THAIDAN.DK

 

TELEFON 42 72 66 72