Behandlinger

DYBDEMASSAGE


LASER  TERAPI


SMERTEBEHANDLING


MAGNET TERAPI


LUKSUS MASSAGE


HEALING MASSAGE


PERSONLIG TERAPI


PAR TERAPI


TELEFON 42 92 35 14

Grundlæggende i alle vores behandlinger er brugen af Thailandske dampvarmede urter, som løsner musklerne og afslapper hele systemet. Især skulder og nakke spændinger samt led, ryg, knæ og albuer behandles også, smertefrit, med LLLT laser.


En standard behandling varer 60 eller 90 minutter og vi arbejder sædvanligvis på begge sider af kroppen. I de almindelige massagebehandlinger anvendes laseren cirka 10-12 minutter.


I vores særlige smertebehandling, som varer cirka 75 minutter og tilpasses helt individuelt, anvendes laseren ca 30-40 min plus at vi vurderer om du evt. skal have lidt magnet behandling før massage.  Læs mere om dette på www.smertecenterfyn.dk


Vi importeter selv de særlige urtebolde der anvendes før massagen og som via damp opvarmningen afgiver hjælpende urter til musklerne for optimal afslapning og blodcirkulation. Vi blander desuden selv vores olier og bruger også særlige Thailandske varme cremer der arbejder i dybden i musklerne.


Du kan også vælge en luksusmassage med udvalgte olier/cremer for ren wellness. En dybt afslappende og velgørende behandling af en times varighed.


Magnetfeltsbehandling kan du læse mere om HER - og tilbydes på separat eller som en kombi behandling før massagen.


Thomas tilbyder desuden på selvstændig basis særlig healingmassage samt holistisk psykoterapi både individuelt og som par terapi. Læs mere om dette her.


Uanset om du kommer med et eller flere konkrete problemer/smerter eller for ren velvære er du hjerteligt velkommen hos os.


Kontakt Thaidan på 42 92 35 14 

TIDSBESTILLING PÅ bestiltid@thaidan.dk
Thaidan har sammensat sine priser så alle kan være med.

Se under priser for at se aktuelle gældende priser.


Tilbud annonceres også på Facebook. Se vores side ved at trykke på linket under billedet.Behandlinger hos Thaidan

COPYRIGHT - Thaidan 2015-2020