Behandlinger

DYBDEMASSAGE


LASER  TERAPI


SMERTEBEHANDLING


MAGNET TERAPI


LUKSUS MASSAGE


HEALING MASSAGE


PERSONLIG TERAPI


PAR TERAPI


TELEFON 42 92 35 14

Grundlæggende i alle vores behandlinger er en 100% individuel vurdering af hvordan vi bedst hjælper dig. Vi har mange værktøjer som supplerer massagen bla. den Norsk udviklede BodyLab dybdevarme og især skulder og nakke spændinger samt led, ryg, knæ og albuer behandles også, smertefrit, med LLLT laser.


En standard behandling varer 60 eller 90 minutter og vi arbejder sædvanligvis på begge sider af kroppen. I de almindelige massagebehandlinger anvendes laseren cirka 10-12 minutter.


I vores særlige smertebehandling, som varer cirka 80-90 minutter og tilpasses helt individuelt, anvendes laseren ca 30-40 min plus at vi vurderer om du evt. skal have lidt magnet behandling før massage og en tur på 12-15 min i vores store infrarøde sauna.  Læs mere om dette på www.smertecenterfyn.dk


Vi blander desuden selv vores olier og bruger også særlige varme cremer der arbejder i dybden i musklerne.


Du kan også vælge en luksusmassage med udvalgte olier/cremer for ren wellness. En dybt afslappende og velgørende behandling af en times varighed.


Magnetfeltsbehandling kan du læse mere om HER - og tilbydes på separat eller som en kombi behandling før massagen.


Thomas tilbyder desuden på selvstændig basis særlig healingmassage samt holistisk psykoterapi både individuelt og som par terapi. Læs mere om dette her.


Uanset om du kommer med et eller flere konkrete problemer/smerter eller for ren velvære er du hjerteligt velkommen hos os.


Kontakt Thaidan på 42 92 35 14 

TIDSBESTILLING PÅ bestiltid@thaidan.dk


Behandlinger hos Thaidan
Thaidan har sammensat sine priser så alle kan være med.

Se under priser for at se aktuelle gældende priser.


Tilbud annonceres også på Facebook. Se vores side ved at trykke på linket under billedet.


COPYRIGHT - Thaidan 2015-2020