Laser & Magnet

DYBDEMASSAGE


LASER  TERAPI


SMERTEBEHANDLING


MAGNET TERAPI


LUKSUS MASSAGE


HEALING MASSAGE


PERSONLIG TERAPI


PAR TERAPITELEFON 42 92 35 14

LLLT ( Low Level Laser Technology), er det vi kalder "soft" laser og udviklet specielt til behandling af vævet, altså især i muskler, sener og led. Laseren løsner op i selv meget hårde spændinger ved at laser energien sætter gang i celle energien. Bla. kommer der så en langt bedre cirkulation, således at affaldsstoffer hurtigt kommer væk fra musklerne.


Laseren har flere anvendelsesmuligheder netop fordi den igangsætter kroppens egen energi på celleplan. Bla. er den unik til enhver form for inflammation f.eks. i vores led. Således har den i over 25 år været anvendt på sygehuse både i København og Kolding for sårbehandling. På et andet sygehus anvendes den også mod bla. en særligt slem hudlidelse, Lichen Schlerosus.


Thaidan har anvendt de store profesionelle lasere siden 2003, og har været i stand til at hjælpe utallige klienter med svære spændinger, kroniske hovedpiner, piskesmæld, smerter efter prolaps eller kroniske iskias smerter. Laseren er fuldkomment uskadelig, du kan f.eks. ikke få overdosis og behandlingen med den er helt smertefri.


LLLT laser spreder laserlyset, og må ikke forveksles med laser som kan skære - da man her bruger helt andre laser dioder og linser der samler strålen.  I klinikken har vi artikler liggende bla. af overlæge fra rigshospitalet samt fra videnskab.dk - som i detaljer fortæller om effekten.


Læs mere om laser og smertebehandling på www.smertecenterfyn.dk  - en udvidelse Thaidan har lavet i august 2016 - specialiseret i smertebehandling med laser. Du kan også få en grundig information om laser på www.Easy-laser.dk som er vores leverandørs meget informative side med en masse links til de mange videnskabelige baggrunde der idag er for laseren.


Som noget nyt fra 2022 får du ofte 12-15 min infrarød sauna før behandling når du får smertebehandling. Den infrarøde sauna opvarmer på behagelig måde kroppen indefra fremfor de traditionelle saunaer der opvarmer udefra med damp og fugt. Således er den infrarøde sauna meget behagligere. Det er suverænt for muskler og led og forbereder kroppen til massagen. 


VitaLife magnetfeltsbehandling foregår i et separat lokale hvor man ligger på en madras der er koblet til en styre enhed. Det er så afslappende at de fleste falder i søvn. Systemet har i mange år været anvendt på sygehuse i Østrig,Schweiz og Tyskland ligesom nogle danske læger anbefaler det varmt. Systemet afbalancerer de naturlige magnetfelter vi har i kroppen via cellernes elektromagnetiske energi. Dette skaber dyb afslapning, bedre iltning af blodet og bedre blodcirkulation. Det virker desuden meget styrkende på knogletætheden.


Hele kroppen får tilført ny energi, og det er en suveræn behandling før man får massage.


Mange kender den positive virkning af magnet armbånd. Her får du en effekt som er for hele kroppen, og tilpasset via et avanceret styreprogram.


Kontakt Thaidan på 42 92 35 14

TIDSBESTILLING PÅ bestiltid@thaidan.dkSmertecenter Fyn har faste tilbud  6 eller 10 gange laser hvis man f.eks. har et dårligt knæ - eller lignende som kræver en serie behandlinger. Se mere på www.smertecenterfyn.dk


Laser blødgør også - selv gammelt - arvæv, f.eks. efter operationer, hvorfor vi bla. kan afhjælpe smerter der kan komme fordi hårdt arvæv trykker på nogle nerver.


Fertilitets klinikker i København anvender LLLT laser hvor man får laser på f.eks. livmoder/æggestokke idet dette kan hjælpe med at igangsætte celle energien og således evt. hjælpe i forhold til forplantningsevnen i kroppen. Se mere på www.fertilitetfyn.dk 


Hør nærmere hvis du har konkrete problemer, uanset om det er smerter, betændelse eller andet.LLLT laser og VitaLife magnet behandlinger

COPYRIGHT - Thaidan 2015-2020